Even voorstellen…..Pasqual van der Woude

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?
Ondernemende optimist.

Wat is je levensmotto?
Investeren in jezelf betaalt zich terug.

Hoe zou jij zelf de bedrijfscultuur omschrijven? Hoe is het om hier te werken/leiding te geven?
Een open bedrijfscultuur met korte lijnen, gericht op kwaliteit en klantgerichtheid. We hebben een leuk team en elke schakel is belangrijk om het proces goed te laten verlopen. Nu er weer meer mag omdat bijna iedereen is gevaccineerd, gaan we de team uitjes van afgelopen anderhalf jaar inhalen.

Hoe lang werk jij hier al? Waarom werk je hier graag?
Inmiddels werk ik vijf jaar bij 123vastgoedexpertise. Vanaf het eerste jaar ontzettend veel kennis en kunde opgedaan over taxeren van verscheidene type vastgoed. De bedrijfscultuur spreekt mij persoonlijk ook aan, we doen het met zijn allen.

Waarom werk je hier al zolang?
Bij 123vastgoedexpertise kan ik mijn ei kwijt. Leuke collega’s waarmee ik graag samenwerk en inhoudelijk is het divers werk met uiteenlopende type vastgoed taxaties.

Hoe toont dit bedrijf dat het geïnteresseerd is om haar werknemers te helpen bij hun carrière?
123vastgoedexpertise heeft mij in 2018 de mogelijkheid gegeven om register taxateur bedrijfsmatig vastgoed te worden. Daarnaast wordt er altijd gekeken naar mogelijkheden die aan te grijpen zijn voor persoonlijke ontwikkeling.

Welke eigenschappen zijn belangrijk in jouw functie?
Scherp zijn op details, overzicht houden, veel informatie verwerken, analytisch vermogen, oplossingsgericht en stressbestendig zijn.

Hoe onderscheidt dit bedrijf zich van de concurrentie?
Korte lijnen intern alsook met de klanten, financieel adviseurs en banken. Daarnaast verrichten wij uiteenlopende type taxaties ten behoeve van financieringsdoeleinden, fiscale doeleinden, erfpachttaxaties, huurwaarde taxaties en herbouwwaarde taxaties.

Is dit bedrijf maatschappelijk betrokken? En zo ja, op welke manier?
Bovenal dient een taxateur objectief en onafhankelijk de marktwaarde van vastgoed vast te stellen, waar in het economisch en maatschappelijk verkeer vertrouwen aan kan worden ontleend. Daar hechten wij veel waarde aan. Daarnaast werken wij nagenoeg papierloos, rijden wij gedeeltelijk elektrisch naar de afspraken en sponsoren wij eredivisie zaalvoetbalclub Lebo in Nieuw-West.

Wat zijn de uitdagingen in deze baan?
Elk taxatierapport dezelfde aandacht schenken die benodigd is om tot een goede waardering te komen.

Wat zijn je hobbies?
Padel, zaalvoetbal, beleggen, een terrasje pakken met vrienden en mooie reizen.

Noem een aantal dingen die op jouw ‘bucket list’ staan.
Lange reis naar Nieuw-Zeeland
Autoracen op Spa
Meedoen aan een Spaans padel toernooi
Op (golf)surfvakantie gaan

Pasqual van der Woude

Taxateur